1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Cum cumpar?

CUM CUMPAR??

Alegerea produselor

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Cand gasiti produsul cautat, apasati pe butonul comanda pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa va intoarceti in magazin, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul trimite comanda. In pagina urmatoare vi se vor solicita adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si parola. In cazul in care comandati pentru prima data de pe www.constructie-piscine.ro trebuie sa va creati un cont nou. Comanda minima este de 450 RON.

Date personale

Completati-va datele personale selectand tipul de client, persoana fizica sau juridica in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic. Completati si adresa de livrare in caz ca aceasta este diferita fata de adresa de facturare.

Detalii comanda

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar (ramburs) sau ordin de plata. Dupa acestea apasati butonul inainte.

Termeni si conditii

In acest pas trebuie sa cititi cu atentie termenii si conditiile comerciale al firmei Elena BLUE SRL si sa va dati acceptul pentru a putea trece la pasul urmator. In cazul in care nu va dati acceptul cu privire la termenii si conditiile comerciale comanda nu poate fi continuata.

Validare comanda

Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea comenzii. In cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Daca toate datele sunt corecte apasati finalizare comanda pentru finalizarea comenzii.

CUM PLATESC?

Numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Ordin de plata/virament bancar

Plata prin Ordin de plata sau Virament bancar se face in baza facturii proforme emise de Elena BLUE SRL.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: Elena BLUE SRL SRL

Cont lei: IBAN RO97BRMA0720072671200000, Banca Romaneasca - Sucursala Baneasa, Bucuresti

CIF: RO16345707

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

LIVRAREA COMENZILOR

Livrarile se fac atat prin curieri proprii cat si prin curierat.

Comanda minima: 450 RON

Transport gratuit - pentru Bucuresti si zonele limitrofe (max 30 km in jurul Bucurestiului) pentru comenzi ce depasesc 2900 RON

Cost transport: - in conformitate cu tarifele practicate de firma de curierat

Taxa ramburs: 12,5 RON + TVA + 2% din valoarea comenzii - doar in cazul in care platiti numerar la livrare (taxa perceputa de firma de curierat).

Plata integrala in avans reprezinta un avantaj datorat faptului ca, Cumparatorul nu mai plateste suma alocata platii rambursului.

Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie a firmei de curierat se calculeaza un cost suplimetar pe km, in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista, pret ce va va fi comunicat in prealabil.