1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>


Fiind o companie full-service, pe langa constructia efectiva a piscinelor, realizam si lucrari de echipare cu instalatii performante de filtrare-recirculare si tratare a apei  pentru cuvele din beton deja existente precum si reconditionarea piscinelor dezafectate.

Aveti deja o piscina care necesita o reconditionare?
Doriti sa va transformati piscina obisnuita intr-una senzationala?
Noi va oferim  solutia!

Reconditionarea piscinei trebuie luata in considerare atunci cand constatati probleme la partea de finisaj si hidroizolatie interioara a piscinei, fiind de asemenea solutia ideala pentru a va transforma piscina  intr-una cu stil, moderna, dotata cu cele mai performante echipamente pentru a va putea bucura de beneficiile acesteia in anii ce vor urma.
Va vom transforma piscina spre admiratia tuturor alegand oricare dintre urmatoarele optiuni:

 

Exista mai multe alternative disponibile pentru a face piscina mai placuta din punct de vedere vizual:

 - Mosaic vitroceramic intr-o gama variata de culori 
 - Multitudine de desene din mozaic vitroceramic pentru o piscina personalizata
 - Membrana PVC (liner); diverse modele de bandouri
 - Vopsea

 

Decorative, solutiile inovatoare de iluminat pot îmbunătăţi simtitor aspectul visual al piscinei.

Alege un sistem de iluminare colorat pentru a adăuga spectaculozitate, stare de spirit şi distracţie evenimentelor de seara.

 
Cascade, jeturi de apa, gheizere şi multe altele, va vor personaliza piscina fiind disponibile in variante accesibile pentru orice buget. Imaginea şi sunetul caracteristic caderilor de apă va vor spori plăcerea de a va petrece timpul in jurul piscinei.
 
 
 

Dacă aţi decis să va reconditionati piscina, ar trebui să luati în considerare inlocuirea/ modernizarea echipamentului curent al piscinei dvs.

Echipamnetele performate bazate pe tehnologii de ultima ora vor oferi piscinei dumneavoastra functionalitatea de care aveti novoie.

Inlocuind echipamentul acum, puteti salva timp şi bani.

 
Acest mic detaliu confera o schimbare radicala de imagine. Pentru un face-lift rapid al piscinei dumneavoatra, bordura perimetrala din piatra reconstituita (margele) este o alegere excelentă.
 

 
Inlocuiti vechile pavele obosite sau acoperiti plaja de beton din jurul piscinei cu dale noi ce vor adauga o nota de eleganta oricarei piscine.


Vizitati magazinul on-line!