1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Suprafetele interioare ale piscinei sunt "tapetate" cu o membrana PVC, special creata pentru finisajul piscinelor. Rolul membranei (denumit si LINER) este de etansare si obtinere a culorii finale a piscinei.

Membrana PVC (linerul) este un material impermeabil, usor de instalat si intretinut. Este realizat din trei straturi, armat cu plasa din fibra avand grosimea totata este de 1,5 mm.

Pentru piscinele modulare de dimensiuni mici kit-ul standard contine  linerul pre-croit pe dimensiunea exacta a piscinei, acesta necesitind doar prinderea cu ajutorul profilelor de aluminiu amplasate pe buza piscinei.

Pentru piscinele modulare de dimensiuni mari kitul standard contine membrana PVC care se va croi si lipi la fata locului de catre specialistii nostri.

Inainte de montarea efectiva a linerului, pe peretii piscinei se aseaza o panza de protectie dintr-un material textil tratat antibacterian. Linerul se monteaza cu ajutorul profilelor din aluminiu prinse sub bordura piscinei.

Puteti alege dintr-o multitudine de variante coloristice:

 

 

 

 

 

 

Pentru clientii care doresc un finisaj superior realizat cu mosaic vitroceramic, piscinele ISOBLOK permit inlocuirea linerului din kit-ul standard cu materialele necesare placarii vitroceramice (hidroizolatie, adeziv, chit, plasa, placute vitroceramice). Varianta finisajului vitroceramic implica costuri suplimentare fata de  kit-ul standard.