1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail


Piscina monobloc Venice 600 x 270 x 120 cm


Piscina monobloc Venice 600 x 270 x 120 cm

Pret de la: 24 .500,00 RON


Noul model de piscina ”Venice” este foarte eficient in spatii mici. Aceasta piscina este usor de instalat, usor de folosit si usor de intretinut. Ideala pentru copii neavand o adancime mare (1.2m), accesul in piscina facandu-se cu ajutorul treptelor incorporate in designul piscinei. Impreuna cu caminul tehnologic, aceastea piscina reprezinta echilibrul indeal intre funcionalitate, pret si placere.


STRUCTURA

Piscina monobloc Venice este confectionata din rasini poliesterice speciale armate cu fibra de  sticla, printr-o tehnologie specifica fabricarii caroseriilor auto si ambarcatiunilor. Interiorul piscinei este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.

 

COMPONENTA KIT

 • Cuva piscina cu scara incorporata
 • Camin cu instalatia montata si premontata in piscina
 • TRANSPORT SI MONTAJ GRATUIT !

SCHITA

 

 

PRINCIPALE AVANTAJE

 • costuri si lucrari reduse pentru amplasarea unei piscine. Clientul trebuie sa execute sapatura la locul de amplasare a viitoarei piscine si eventual sa toarne o placa de beton pe fundul gropii daca terenul nu este suficient de rezistent.
 • durata scurta de instalare si punere in functiune a piscinei si anume de maxim 2 zile de la coborarea in groapa a acesteia. In felul acesta deranjul viitorului proprietar al piscinei va fi minim;
 • raportul pret calitate foarte bun avand in vedere ca se acorda o garantie de 15 ani pentru corpul unei piscine si 2 ani pentru instalatii;
 • piscinele din materiale compozite au calitatea de a fi calde, placute la atingerea cu corpul dar in acelasi timp pot fi curatate si igienizate foarte simplu, cu detergenti si dezinfectanti clasici.

  OPTIONAL kit-ul piscinei VENICE poate include o acoperire de tipul IDEAL COVER - model Klasik (pentru descrierea acoperirii, vizitati pagina produsului  disponibila mai jos)


  Piscina VENICE 600 x 270 x120 cm) 24 .500,00 RON

  Piscina VENICE 600 x 270 x120 cm) + acoperire IDEALCOVER model Klasik 38 .300,00 RON
  Ati putea fi, de asemenea, interesat de acest / aceste produs (e)

  43,15 RON
  30,95 RON
  Salvati: 12,20 RON
  18 .642,74 RON  Cos de cumparaturi

  cos cumparaturi
  Cosul DVS. este gol

  Cauta produs

  Autentificare